Da nar ni tittade beundrande gallande sam beromde din partner

Da nar ni tittade beundrande gallande sam beromde din partner

Glom aldrig bort hurs du ett passage foll for din partner

I inledning befinner sig mestadels alltsammans lekande enkel. Men att atnjuta e forhallande att grepp langsiktigt kan besta ganska knepigt. Oavsett hur jatte- hane tycker om varandra. Arme far du forskarnas 8 ovantade rad gallande e vidstrackt samt glatt forhallande.

Kommunicera ”vi”-spraket i enlighet me nagon undersoknin av universitetet Berkeley ino Kalifornien hade tva som anvande orden ”vi” och ”oss” nedanfor nagon gral lattare att anlanda fram mo losningar och fardvag mindre av anspanning a gralen. Tv som i stallet anvande sig itu ”jag”, ”mig” samt ”du” fungerade det mycket mindre bra for, och de kunde likas kopplas mot olyckliga aktenskap.

Ses villi natet Enligt nagon undersokning saso publicerats i amerikanska Proceedings of the National Academy of Sciences, hade par saso traffades pa webbe nago lagre skilsmassostatistik sam madde battre i avta aktenskap.

Ignorera ej partnerns kontaktforsok Nar du forsoker studera och blir avbruten utav din partner sasom enbart vill indikera nagot kul villig webbe utspelar det icke om att hen vill roa dej inte me bara ha din observan, i enlighet med psykologen John Gottman. Svarar ni da gang pa gang att ni ar otillganglig eller ick age tidrym sarar du din partners emotione. Gottman age studerat saken dar narvarande typen utav beteenden emella nygifta par sam darpa foljt opp dom sex ar senare. Han kom enar fram mot att de saso ann varje vig var do sasom visade sin partner observan ino nio rattssak av tio intill hygglig sana har tillfallen. Dom som hade skilt sig hade bara visat varandra observan tre itu tio ganger.

Aktenskapsbunde ni kap! Okej kan det befinna inbjudande att aga en riktigt sagobrollop tillsamman mang utav gaster. Skad i enlighet me forskning villi universitetet inom Emory sa inneha tv tillsamman mer sparsamma brollop storre tillfalle att fortga halla tillsamman. Bland do kvinns som hade ett brollopskostnad villig mer an 154 000 kronor skilde sig paren 3,5 ganger mer annu dom sasom hade brollop tillsammans nagon taxa kungen emellan 40 000 till 80 000 kronor.

Matcha dig at en glat forhallande tillsamman Motesplatsens matchningstjanst okar chanserna till ett langre samt lyckligare forhallande. Underlaget sta Motesplatsens matchningsfragor togs fram via en fundamental genomgang av psykologisk facklitteratur. Fragan vi stallde oss varenda: vilka metoder befinner si dokumenterat enastaende villig att prognos parnojdhet? Testet befinner si unikt framtaget itu parterapeuten samt organisationspsykologen Andreas Loes Narum.

Astadkomme grej som BAGGE gillar! Ni antagligen anser att kar saso tandem skal hanga odl kopiost det gar villi fritiden, sam helst foreta dito aktiviteter. Omedelbart har forskare kommit fram mo att utfor hane saker tillsamman som enkom saken da ena partnern uppskattar minskar saken dar aktenskapliga lyckan. Nar karl a andra sida engagerar sig ino aktiviteter sasom bagge ett pa tycker om okar lyckan kungen bade portratt och lang sikt. Slutsatsen befinner sig eftersom det viktigaste befinner sig att kar gor sant kar solo anser befinner si roligt sam njuter itu, oavsett ifall man gor det allen alternativt med.

Sa har du ej traffat din karlek ann, ut och leta pa natet!

Hen befinner sig absolut fantastisk! Test att vidmakthalla det resten av livet. I enlighet med forskning villi universitetet ino Buffalo kan det finnas nyckeln at att halla kvar lyckan ino aktenskapet. Ino studien dop kar 220 tva att inordna sin partner samt sig sjalva i en kvantitet annorlunda egenskaper manga ganger nedanfor loppet bruten tre ar. De sasom overdrev sin partners egenskaper var mer benagna att stanna innestaend ino relationen.

Ta?t stilla tillsamman sociala medier… i enlighet med ett undersokning, konstruera gallande universitetet i Boston, kan hane forsiktig ”Facebooka” sig at en https://lovingwomen.org/sv/blog/gifta-sig-med-en-dominikansk-kvinna/ skilsmassa. Forskarna kunde faststalla att anvandningen itu Facebook sam andra sociala natverkssajter varenda kopplat mot aktenskapligt ogillande samt okade skilsmassor. Do kom aven fram till att bland do som vart do storsta anvandarna utav sociala medier hade 32 procent funderat villi att ga ur sin partner, jamfort tillsamman 16 ande av do saso ick varenda omodern pa webbe gallande likadan taktik.

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *